Valuta:

Bokstijn Feestartikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

  • DE SNUFFEL
    Schoolstraat 8
    image
    image

Bokstijn Feestartikelen - De Snuffel

  • - Let op: De Snuffel is op Zondag 24 December gesloten. Op Zondag 31 December zijn wij geopend van 13:00-17:00.  Er zijn gewijzigde openingstijden per 1 januari 2018. We zullen dan op Dinsdag t/m Vrijdag vanaf 11:00 uur geopend zijn. Van harte welkom.
    - Op 1, 2 & 3 Januari zijn al onze filialen gesloten ivm de balans.

Welkom bij de Snuffel by Bokstijn.

In de zomer van 2014 hebben we feestwinkel de Snuffel in het centrum van Den Haag overgenomen. Na de Weimarstraat (DH) en de Haarlemmerstraat (Leiden), is “de Snuffel by Bokstijn” aan de Schoolstraat nr. 8 ons derde filiaal.

Dat de Hagenaars onze nieuwe winkel, gelegen tussen de Grote Markt en de Grote Kerk, weten te vinden is in de afgelopen maanden wel gebleken.

Romano Rustveld & Margot van Veen runnen als ‘co-bedrijfsleiders’ samen met hun collega’s dit gezellige filiaal.

Wat is er allemaal te koop? Gewoon alles wat met feesten te maken heeft. Van verjaardagartikelen tot piratenkleding. Van pruiken tot fopartikelen. En van prinsessenjurkjes tot schmink. Verder zijn we gespecialiseerd in ballonnen, cadeauballonnen en ballondecoraties. Het hele jaar door spelen wij in op de jaarlijks terugkerende thema’s en feestdagen, ook als ze niet oorspronkelijk van Nederlandse bodem zijn. Valentijnsdag, Carnaval, St. Patricksday, Pasen, Koningsdag, de Toppers, examentijd, Independence Day, Zomercarnaval, Gay parade, Halloween, St. Maarten, Sinterklaas, Kerst, Oud- en Nieuwfeesten; wij hebben bijtijds de benodigde artikelen in onze winkel. En in de zomermaanden vind u ook een leuke verzameling Holland/Den Haag souvenirs in onze winkel.

Als u op zoek bent naar wat exclusievere feestkleding, dan kunt u dat via ons bestellen.

En mocht u niet precies vinden wat u zoekt, of weet u niet hoe u uw feest-idee vorm kunt geven, dan kunnen onze creatieve en inventieve bedrijfsleiders u beslist aan ideeën en mogelijkheden helpen. U bent van harte welkom.

Openingstijden
Zondag 13:00 - 17:00
Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00