Valuta:

Bokstijn Feestartikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

  • LEIDEN
    Haarlemmerstraat 265-267
    image
    image

Bokstijn Feestartikelen Leiden

  • - Op Zondag 31 December zijn al onze filialen geopend van 13:00-17:00. Van harte welkom.
    - Op 1, 2 & 3 Januari zijn al onze filialen gesloten ivm de balans.

Na ruim 105 jaar heeft het, vooral in Den Haag e.o. bekende Bokstijn Feestartikelen, een eerste filiaal geopend in Leiden.

Begonnen in juni 2009, op de hoek van de Pelikaanstraat/Oude Rijn, bleek al na een paar jaar dat dit pand te klein werd. Het team heeft de handen ineengeslagen en in de eerste dagen van 2015 is de hele inboedel verhuisd naar de huidige locatie. 100 meter verderop, net aan de andere kant van de verkeerslichten op de kruising Pelikaanstraat/Haarlemmerstraat. Aan het gezellige plein, op de nrs. 265/267, hebben we nu 350m2 gevuld met feestartikelen! Het enthousiaste team wordt sinds 2010 aangestuurd door Monique Franke-Bokstijn, de bedrijfsleidster.

Dat Leiden een bruisende studentenstad is weten wij maar al te goed; onze winkel is een smulparadijs als het gaat om kleding en accessoires. U vind bij ons alles wat met feesten te maken heeft.

Het hele jaar door spelen wij in op de jaarlijks terugkerende thema’s en feestdagen, ook als ze niet oorspronkelijk van Nederlandse bodem zijn. Valentijnsdag, Carnaval, St. Patricksday, Pasen, Koningsdag, de Toppers, examentijd, Independence Day, Zomercarnaval, Gay parade, Halloween, St. Maarten, Sinterklaas, Kerst, Oud- en Nieuwfeesten; wij hebben bijtijds de benodigde artikelen in onze winkel.

Verder zijn wij gespecialiseerd in cadeauballonnen en ballondecoraties. Het ervaren team helpt u graag met creatieve ideeën en mogelijkheden voor het aankleden van themafeesten, bruiloften, verjaardagen en natuurlijk het opvrolijken van Leidens Ontzet en de Peurbakkentocht. Maar ook voor een aantal losse heliumballonnen kunt u bij ons binnenlopen.

En mocht u niet precies vinden wat u zoekt, of weet u niet hoe u uw feest-idee vorm kunt geven, dan denken wij graag met u mee. U bent van harte welkom.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 21:00
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00