Helium Ballon Versturen

Wil je graag iemand feliciteren? Bijvoorbeeld met een verjaardag, jubileum, geboorte, huwelijk of het halen van een diploma? Wil je iemand die ziek is of niet zo lekker in zijn vel zit een hart onder de riem steken? Of ben je helemaal gek van iemand en wil je dat op een leuke manier laten weten? Kies er dan eens voor om een helium ballon te laten versturen. Een helium folieballon blijft ongeveer 5-7 dagen mooi zweven.Met onze Ballonnenpost kun je makkelijk iemand verrassen met een vrolijke folieballon, zelfs als je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk langs te gaan. Kies één van de leuke ballonnen uit onze selectie van folieballonnen, bubble ballonnen of cijferballonnen en deze zullen wij gevuld met helium bezorgen. De folie ballon is voorzien van een gekleurd lintje en wordt verstuurd in een nette doos. Daarbij kun je kiezen of je deze ballon naar jezelf laat sturen, of dat je deze rechtstreeks naar de ontvanger laat sturen.Belangrijk: -Na het vullen met helium wordt de ballon iets kleiner dan de maat die staat aangegeven: de ballon bolt op. -De ballonnen die in de categorie Ballon Bezorgen staan worden gevuld met helium verstuurd.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Balllonenpost

Met onze ballonnenpost verstuur je makkelijk en snel een helium folie ballon. Elke gelegenheid vraagt om zijn eigen folieballon. Dus of je nu een folieballon wil sturen aan je vrienden die gaan trouwen, je tante die haar 60 ste verjaardag viert, je oma die ziek is en die je beterschap wil wensen, je zus om haar te feliciteren met de geboorte van je nichtje of je vriendin die haar diploma heeft gehaald: bij ons vind je ballonnen voor alle gelegenheden. En waarom zou je wachten op een speciale gelegenheid om een helium ballon te versturen? Stuur iemand een heliumballon, gewoon om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Of wat dacht je ervan om jezelf eens te verwennen met een leuke ballon. Gebruik ze als decoratie bij je feest of zet een vrolijke folieballon neer om jezelf op te beuren. De helium ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen, bubble ballonnen en cijferballonnen.

Folie ballonnen met helium blijven ongeveer 5-7 dagen mooi zweven, daarna zullen zij steeds meer inkrimpen.

Helium Ballonnen

Helium is een licht gas, veel lichter dan lucht. Helium wordt daarom vaak gebruikt om ballonnen mee te vullen. Helium is een kleurloos en reukloos edelgas en is niet brandbaar of giftig. Helium komt onder andere voor in sommige natuurlijke gasreserves (waarvan de grootste in de Verenigde Staten ligt); door middel van gasscheidingstechnieken wordt helium uit deze gasvelden gewonnen. Dit is een hoogst gecompliceerd en kostbaar proces. Daarnaast maken de kosten voor vervoer en de schaarste van helium dat dit een kostbaar gas is. Omdat helium veel lichter dan lucht is heeft het de eigenschap om ballonnen te laten zweven. De keerzijde van de lichtere moleculen is dat deze ook kleiner zijn dan die van ‘gewone’ lucht en dus ook sneller door poreuze materialen heen kan sijpelen. Dit gebeurt dan ook zowel met ballonnen van latex als met folieballonnen. Omdat latex een poreuzer materiaal is dan folie verliest deze eerstgenoemde eerder zijn heliummoleculen. Een standaardmaat latexballon van 11 inch zweeft daardoor gemiddeld 8 uur, terwijl een folieballon minimaal 5-7 dagen mooi blijft zweven. Aan deze tijden kunnen geen rechten ontleend worden: de zweeftijd van een heliumballon hangt af van verschillende factoren: de maat van de ballon, het materiaal waarvan de ballon gemaakt is, de weersomstandigheden en hoe er met de ballon wordt omgegaan.