Helium & Folie Ballonnen

Helium & Folie Ballonnen

Helium ballonnen versturen

Met onze Ballonnenpost kun je makkelijk iemand verrassen met een vrolijke folieballon, zelfs als je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk langs te gaan. Klik hier om een helium ballon te versturen.

Helium ballonnen

Al onze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Daarnaast werken wij voor oplatingen ook met 100% afbreekbare lintjes. Bokstijn Feestartikelen is lid van branchevereniging 'De groene ballon'. Voor meer informatie klik hier.
 

Helium is een edelgas dat wordt gewonnen naast aardgas. Het is een kleurloos, geurloos en smaakloos gas. Heliumballonnen zijn latexballonnen gevuld met helium. De helium is lichter dan lucht en zorgt ervoor dat de ballon in de lucht gaat zweven. Standaard blijft een latexballon 8 tot 12 uur zweven waarna hij weer langzaam naar beneden komt. Er is een mogelijkheid om heliumballonnen langer te laten zweven. Hiervoor wordt er een beschermlaagje in de ballon gespoten: Hifloat. Dit is een coating die de latex minder poreus maakt. Hierdoor blijft de heliumballon zeker 12 uur langer zweven. De keuze in heliumballonnen is groot. Er kan gekozen worden uit vele kleuren, van pastel tot felgekleurd en daarnaast zijn er ook ballonnen met een metallic glans eroverheen. Ook beschikbaar zijn heliumballonnen met een leeftijd erop afgedrukt (hiervoor alleen de leeftijden 1 t/m 10, 12.5, 16, 18, 20, 21, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 80, 90 en 100.)

 

Folie Ballonnen

Ook kunt u bij Bokstijn Feestartikelen folieballonnen kopen. Dit zijn het soort ballonnen dat vaak in het ziekenhuis of op kermissen te vinden is. Deze worden ook gevuld met helium waardoor ze blijven zweven. Deze folieballonnen blijven ruim een week in de lucht hangen. Een folieballon is gemaakt van nylon met een metaalcoating. Dit materiaal laat nagenoeg geen helium ontsnappen. Folieballonnen hebben we met verschillende opdrukken. En paar voorbeelden zijn: diverse leeftijden, feestelijke gelegenheden of voor de kinderen met de opdruk van hun favoriete figuur. Denk daarbij aan Spiderman of Frozen.

 

Heliumballonnen kunt u laten blazen bij alle filialen van Bokstijn Feestartikelen. Ze worden ter plekke geblazen. Ballonnen worden pas na betaling geblazen. Wilt u een bestelling plaatsen dan raden wij u aan om langs te gaan in één van de winkels. Hier kunt u de kleur uitzoeken en de betaling verrichten.

 

Helium ballonnen vanaf : € 1,50

Bedrukte heliumballonnen vanaf: € 2,00

Hi-Float vanaf €0.50 per ballon

Folie ballonnen vanaf : € 7,95

Folieballonnen bubbel vanaf: € 9,95

Folie cijfers en letters van 102 cm: € 14,50

 

Helium flessen

Bokstijn Feestartikelen verhuurt heliumtanks in verschillende maten. Voor deze heliumtanks betaalt u een borg van €140,- euro. Deze krijgt u terug als de tank en bijbehorende kraan in goede staat weer worden ingeleverd. De hoeveelheid heliumballonnen die per tank kan worden geblazen en de huurprijs:

  

   S 10   100-125 ballonnen     € 150,00
   M 20   300-350 ballonnen     € 220,00
   L 30   800-900 ballonnen   € 363,00