Winkelwagen

Bokstijn Feest & Ballonnen - Leiden

Bokstijn Feestartikelen Leiden

Gewijzigde openingstijden voor Kerst en Oud & Nieuw:
Op maandag 24 december zijn alle filialen open tot 17.00.
Op dinsdag 25 en woensdag 26 december zijn alle filialen gesloten.
Op zondag 30 december is ons filiaal in Leiden geopend van 13.00 tot 17.00 Op maandag 31 december zijn alle filialen geopend van 12.00 tot 17.00 Op dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 januari zijn alle filialen gesloten.

Na ruim 105 jaar heeft het, vooral in Den Haag e.o. bekende Bokstijn Feestartikelen, een eerste filiaal geopend in Leiden.

Begonnen in juni 2009, op de hoek van de Pelikaanstraat/Oude Rijn, bleek al na een paar jaar dat dit pand te klein werd. Het team heeft de handen ineengeslagen en in de eerste dagen van 2015 is de hele inboedel verhuisd naar de huidige locatie. 100 meter verderop, net aan de andere kant van de verkeerslichten op de kruising Pelikaanstraat/Haarlemmerstraat. Aan het gezellige plein, op de nrs. 265/267, hebben we nu 350m2 gevuld met feestartikelen!

Dat Leiden een bruisende studentenstad is weten wij maar al te goed; onze winkel is een smulparadijs als het gaat om kleding en accessoires. U vind bij ons alles wat met feesten te maken heeft.

Het hele jaar door spelen wij in op de jaarlijks terugkerende thema’s en feestdagen, ook als ze niet oorspronkelijk van Nederlandse bodem zijn. Valentijnsdag, Carnaval, St. Patricksday, Pasen, Koningsdag, de Toppers, examentijd, Independence Day, Zomercarnaval, Gay parade, Halloween, St. Maarten, Sinterklaas, Kerst, Oud- en Nieuwfeesten; wij hebben bijtijds de benodigde artikelen in onze winkel.

Verder zijn wij gespecialiseerd in cadeauballonnen en ballondecoraties. Het ervaren team helpt u graag met creatieve ideeën en mogelijkheden voor het aankleden van themafeesten, bruiloften, verjaardagen en natuurlijk het opvrolijken van Leidens Ontzet en de Peurbakkentocht. Maar ook voor een aantal losse heliumballonnen kunt u bij ons binnenlopen.

En mocht u niet precies vinden wat u zoekt, of weet u niet hoe u uw feest-idee vorm kunt geven, dan denken wij graag met u mee. U bent van harte welkom.

VIRTUELE RONDLEIDING