Bokstijn Feest & Ballonnen - De Snuffel

Bokstijn Feest & Ballonnen - De Snuffel

Gewijzigde openingstijden:
I.v.m. de huidige Corona maatregelen zijn al onze filialen momenteel gesloten, ook voor afhaal. U kunt natuurlijk altijd nog online bij ons bestellen en uw pakketje gemakkelijk in de post ontvangen. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10:00 - 16:00 uur voor vragen over bezorging.

Welkom bij de Snuffel by Bokstijn.

In de zomer van 2014 hebben we feestwinkel de Snuffel in het centrum van Den Haag overgenomen. Na de Weimarstraat (Den Haag) en de Haarlemmerstraat (Leiden), is “de Snuffel by Bokstijn” aan de Schoolstraat nr. 8 ons derde filiaal.

Dat de Hagenaars onze nieuwe winkel, gelegen tussen de Grote Markt en de Grote Kerk, weten te vinden is in de afgelopen maanden wel gebleken.

Wat is er allemaal te koop? Gewoon alles wat met feesten te maken heeft. Van verjaardagartikelen tot piratenkleding. Van pruiken tot fopartikelen. En van prinsessenjurkjes tot schmink. Verder zijn we gespecialiseerd in ballonnen, cadeauballonnen en ballondecoraties. Het hele jaar door spelen wij in op de jaarlijks terugkerende thema’s en feestdagen, ook als ze niet oorspronkelijk van Nederlandse bodem zijn. Valentijnsdag, Carnaval, St. Patricksday, Pasen, Koningsdag, de Toppers, examentijd, Independence Day, Zomercarnaval, Gay parade, Halloween, St. Maarten, Sinterklaas, Kerst, Oud- en Nieuwfeesten; wij hebben bijtijds de benodigde artikelen in onze winkel. En in de zomermaanden vind u ook een leuke verzameling Holland/Den Haag souvenirs in onze winkel.

Als u op zoek bent naar wat exclusievere feestkleding, dan kunt u dat via ons bestellen.

En mocht u niet precies vinden wat u zoekt, of weet u niet hoe u uw feest-idee vorm kunt geven, dan kunnen onze creatieve en inventieve bedrijfsleiders u beslist aan ideeën en mogelijkheden helpen. U bent van harte welkom.

VIRTUELE RONDLEIDING