Bokstijn Feest & Ballonnen - Den Haag

Bokstijn Feest & Ballonnen - Den Haag

Gewijzigde openingstijden:
I.v.m. de huidige Corona maatregelen zijn al onze filialen momenteel gesloten, ook voor afhaal. U kunt natuurlijk altijd nog online bij ons bestellen en uw pakketje gemakkelijk in de post ontvangen. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10:00 - 16:00 uur voor vragen over bezorging.

Welkom bij Bokstijn Feest & Ballonnen, sinds 1908 een begrip in Den Haag en omstreken met een winkeloppervlakte van meer dan 300 m2. Om u een beter beeld te geven van onze winkel en ons groot feestartikelen assortiment, hebben wij een virtuele rondleiding gemaakt waarmee u online door onze feestartikelen winkel kan lopen.

Al meer dan 100 jaar zijn wij dagelijks bezig om een kwaliteitswinkel neer te zetten in feestartikelen en ballondecoraties. We hebben een ruim assortiment en bijna alles is uit voorraad leverbaar. Is iets niet op voorraad of hebben wij iets niet in het assortiment, dan weten we meestal snel de artikelen te krijgen om alsnog op tijd te kunnen leveren. Met onze 100 jaar ervaring en meer dan 35 leveranciers in heel Europa is bijna niets onmogelijk. Sinds 1992 zijn wij bezig met ballondecoraties voor allerlei gelegenheden. Kinderverjaardagen, bruiloften, bedrijfsopeningen of Halloweenfeesten; we weten er altijd weer een creatieve versiering voor te maken. Op onze site laten we wat leuke ideeën zien.

Op schminkgebied bent u bij ons ook aan het juiste adres. Van de merken Grimas en Kryolan hebben wij een ruim assortiment.

Buiten de carnavalstijd hebben wij het hele jaar door een ruime collectie carnavals- en feestkleding hangen voor kinderen en volwassenen. Ook de benodigde accessoires, zoals Blues Brothers-brillen of sixties-pruiken zijn volop aanwezig.

Afhankelijk van het seizoen veranderen we de thema`s in de winkel. Zoals Valentijn, Pasen, Voetbal, Halloween, Sinterklaas en Kerst.U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij Bokstijn Feestartikelen in de Weimarstraat 187 te Den Haag.

VIRTUELE RONDLEIDING