KLANTENSERVICE

In onze webwinkel bieden wij u een grote selectie feestkostuums, feestartikelen en nog heel veel meer. Wij streven ernaar om de website zo overzichtelijk mogelijk in te delen en om u als klant te voorzien van alle benodigde informatie. Hieronder vindt u een overzicht en uitleg over een aantal belangrijke zaken voor u als klant. Mocht u na het lezen hiervan nog verdere vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Privacy & Beveiliging

Uw privacy is voor ons van het allergrootste belang. We zullen nooit uw persoonsgegevens aan derden verstrekken. Op onze website worden geen creditcard- en/of andere betalingsgegevens opgeslagen. Daarnaast maakt onze website gebruik van een Alpha SSL certificaat met 256-bit encryptie om zo te voorkomen dat gevoelige gegevens door anderen kunnen worden onderschept. Op onze home- en betalingspagina's wordt de ‘Smart Seal’ technologie van AlphaSSL getoond, zodat u meteen kunt zien dat u met onze website bent verbonden en niet met een vervalste, ongeldige kopie daarvan. Door te klikken op het AlphaSSL seal kunt u de gegevens van ons bedrijf opvragen, zodat u kunt bevestigen dat onze website door een onafhankelijke derde partij als betrouwbaar wordt beschouwd. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

Bestelling plaatsen

U kunt op onze website een bestelling plaatsen als gast of als een geregistreerde klant. Als gast kunt u direct alle benodigde informatie invoeren en overgaan tot de betaling. Wanneer u als geregistreerde klant een bestelling plaatst kunt u vervolgens de status van uw bestelling volgen via uw account. Het aanmaken van een account heeft ook nog een aantal andere voordelen. Hiermee kunt u oa. sneller het betaalproces doorlopen, meerdere factuur- en verzendadressen opslaan, een verlanglijstje aanmaken en delen met anderen en een overzicht van geplaatste bestellingen inzien.

Betaling

Nadat u de factuur- en verzendgegevens heeft ingevuld kunt u een keuze maken uit een van onze betaalmethodes. Nadat u de bestelling gecontroleerd heeft, wordt u doorgestuurd naar de desbetreffende betaalpagina.

Om onze klanten de meest vertrouwde betaalmogelijkheid te geven, bieden wij iDeal aan. Hiermee kunt u via internetbankieren van uw bank (Rabobank, ABN Amro, Fortis, Postbank en SNS bank) snel en gemakkelijk het te betalen bedrag over maken. Eenvoudiger kan het niet.

Wanneer de betaling heeft plaats gevonden, wordt u teruggestuurd naar onze website en ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw betaling.

Verzending

Nadat u een bestelling in onze webshop heeft geplaatst gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Dit betekent dat wanneer u op werkdagen vóór 16:00 bestelt, u alle producten de volgende werkdag in huis kan verwachten mits het product op voorraad is. Bij alle producten in onze webshop is duidelijk aangegeven wat de levertijd is. Wij houden u overigens goed op de hoogte wanneer u een bestelling plaatst. Zo ontvangt u van ons niet alleen een bevestiging van uw bestelling, maar ook een bericht wanneer uw order is verwerkt en verzonden. Zo blijft u altijd goed op de hoogte!

Verzendkosten

Onze standaard verzendkosten zijn maar €5,50 per bestelling binnen Nederland. Bij bestellingen boven de €50 nemen wij de verzendkosten voor eigen rekening!

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Ballonnen gevuld met helium en/of voor u gemaakte ballondecoraties kunnen niet worden geretourneerd. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.